AcceptEmail: veilig en eenvoudig betalen via e-mail!

De digitale acceptgiro

AcceptEmail is de nieuwe manier van rekeningen betalen. Digitaal, veilig en snel. Het werkt heel eenvoudig: U ontvangt een digitale factuur in uw mailbox. Met enkele muisklikken kunt u het bedrag via uw eigen bank direct overboeken. Betalen was nog nooit zo makkelijk! AcceptEmail beschikt over het Keurmerk E-factureren.

Altijd overzicht
Wellicht betaalt u al acceptgiro’s met internetbankieren. Dat betekent dat u bedrag, rekeningnummer en betaalkenmerk moet overtikken; soms meer dan 30 cijfers! Niet lang meer. Binnenkort ontvangt u AcceptEmails, Het bijzondere van een AcceptEmail is dat gegevens reeds zijn ingevuld en dat de actuele status van de factuur altijd wordt weergegeven in de aan u verzonden mail. De AcceptEmail geeft aan wanneer er betaald moet worden of dat er al betaald is.

Niet overtikken, maar klikken.
Om de factuur te betalen via uw vertrouwde internet bankieren klikt u simpelweg op de AcceptEmail. Deze brengt u naar een iDEAL-transactie, de door ABN AMRO, ASN bank, Fortis, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank ondersteunde standaard voor internetbetalingen. De betaling gaat zoals u dat gewend bent, gebruik makend van internetbankieren van uw eigen bank met de bekende specifieke beveiligingsmethodes. Bij de betaling worden de gegevens gebruikt zoals afgebeeld in de AcceptEmail: foutief betalen is zo uitgesloten.

Meld u aan
Aanmelden is heel eenvoudig, wij hebben alleen uw gegevens en het e-mailadres nodig waar we de AcceptEmails naartoe kunnen sturen. Gebruik hiervoor het onderstaande formulier.

AcceptEmail digitale uitleg


Aanmelden AcceptEmailAanmelden AcceptEmail