Tablet PC (aktie)

 

De nieuwste 7 inch tablet van Prestigio, heeft alles wat je maar van een tablet kunt wensen en is gemakkelijk mee te nemen om ook onderweg van de digitale wereld te kunnen genieten. 
 
De Prestigio Multipad 7 Ultra + is een nieuwe 7 inch tablet draaiend op Android. Het mooie dunne design maakt dat het apparaat gemakkelijk in uw tas past om mee te nemen naar waar u wilt. Luister naar muziek onderweg naar uw werk, kijk een Full HD film in het vliegtuig, lees een boek in het plaatselijke café of chat met vrienden tijdens uw koffiepauze. Om u nog wat extra te bieden, krijgt u van ons 5GB gratis cloudopslag om gemakkelijk back-ups van uw systeem te maken, zodat u zich nooit meer zorgen hoeft te maken over het kwijtraken van uw bestanden.

Deze tablet pc heeft alles wat je maar van een tablet kunt wensen en is gemakkelijk mee te nemen om ook onderweg van de digitale wereld te kunnen genieten. 
 
Het mooie dunne design maakt dat het apparaat gemakkelijk in uw tas past om mee te nemen naar waar u wilt. Luister naar muziek onderweg naar uw werk.

Specificaties:

 

7’’ SCREEN

RESOLUTION : 800x480

DUAL CORE

CAPACITIVE MULTI TOUCH SCREEN

GOOGLE CERTIFIED

INTERNET & EMAIL

ANDROID 4.2

CORTEX A7 1.5GHZ PROCESSOR

SDRAM : DDR3 512MB

CAMERA

MICRO SD/SDHC CARD SLOT


kies cadeau